Naslovna   /   Bekament

Bekament

Saznajte više o nama

Tvornica „Banja Komerc Bekament“ , Aranđelovac (kasnije „Bekament“, Aranđelovac ) utemeljena je 1992. godine, kao proizvođač građevinskih materijala iz vlastitih provjerenih sirovina, po švicarskoj recepturi.
Od 2008. godine proizvodi robne marke Bekament prisutni su i na hrvatskom tržištu, sa ciljem što kvalitetnije i brže isporuke materijala krajnjem potrošaču, pod okriljem novoosnovane tvrtke „Bekament doo“ sa privatnim vlasništvom (Tomislav Bagarić) i sjedištem u Zagrebu.

Od samih početaka, tvrtka je prepoznata kao odgovorni i profesionalni partner majstora, obrtnika i građevinskih poduzetnika u svim segmentima.
Proizvodi robne marke Bekament, za završne radove u graditeljstvu, između ostalog uključuju žbuke, fasadne sustave, ljepila, hidroizolacije i boje.

Vrhunska kvaliteta proizvoda, dokazana je certificirianjem u stručnim institutima, a prepoznata je od strane brojnih distributera diljem Hrvatske, stoga se proizvodi mogu pronaći u većini hrvatskih gradova. Također, kako bi se omogućilo nijansiranje završnih slojeva instalirano je preko 150 mix sustava najboljeg nizozemskog proizvođača marke Fast Fluid.

Bekament Hrvatska posebno ističe kako su proizvodi uvršteni u ponudu trgovačkog lanca Bauhaus, koji je diljem Europe sinonim za građevinske materijale i kvalitetu.

Bekament, kao proizvođač građevinskih materijala, razlikuje se se zbog vlastite sirovine dokazane kakvoće, pri čemu se posebno stavlja naglasak na punilo iznimne bjeline, a neprekidnim usavršavanjem proizvodnog procesa, proizvodi se uvijek iznova poboljšavaju. Nadalje, ulaže se posebna pažnja u tehnološka dostignuća o kojima brinu visokokvalificirani laboratorijski stručnjaci.

Logistika, sačinjena od vlastitih transportnih jedinica, pokriva cijelu Hrvatsku, što čini zaokruženu ponudu potrošaču.

Logistika, sačinjena od vlastitih transportnih jedinica, pokriva cijelu Hrvatsku, što čini zaokruženu ponudu potrošaču.

Prodajni predstavnici Bekament-a uvijek su na raspolaganju, spremni odgovoriti na svako pitanje i pružiti dragocjene savjete i pomoć pri odabiru proizvoda.

Bilo da se radi o manjim građevinskim zahvatima ili velikim i složenijim poduhvatima, poput izgradnje poslovnih kompleksa i javne infrastrukture, visokokvalitetni građevinski proizvodi potvrđene kvalitete, sastavni je dio procesa gradnje. Bekament jamči upravo to: pouzdanost, kvalitetu, uravnotežene cijene i profesionalan, odgovoran odnos prema partnerima.

U ispunjavanju postavljenih ciljeva, od tvornice pa do svih zaposlenika, svi daju svoj osobni doprinos uvođenjem, dosljednom primjenom i stalnim poboljšavanjem sustava upravljanja kvalitetom, usklađenim sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008, sustava upravljanja okolišem, usklađenim sa zahtjevima standarda ISO 14001:2004, sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću pri radu, usklađenim sa zahtjevima standarda OHSAS 18001 i usklađenošću sa zakonskom regulativom i odredbama uredbe za građevinske proizvode CPR 305/2011/EU.

Kako vam možemo pomoći?

Kontakt informacije

Bekament d.o.o.

 

Velikopoljska 9 M,
10010 Zagreb (adresa uprave)
+385 1 6235 109
+385 1 6235 732

 

 

Kontaktirajte nas ...